Кои са топ 3-те инвестиционни средства, които доказано ще ни направят богати?

Знаете ли кои са топ инвестиционни средства които доказано ще ни направят богати?

Първо, бизнес и предприемачество, това е любимото ми инвестиционно средство защото ни дава неограничен потенциал за печалба! Нужно е само да измислим решение на даден проблем и колкото по-добро е нашето решение или колкото по-голям е проблемът, то толкова повече стойност предлагаме на пазара което ще означава, че толкова повече пари ще се влеят в банковата ни сметка!

Започнал съм бизнеси, така че няма нужда да се притеснявате от голямата сума. Нужно е просто да намерите решение на даден проблем!

Второ, недвижими имоти, обичам имотите защото те удовлетворяват реални нужни и потребности. Недвижимите имоти са мини версия на бизнес система защита от стихиите, подслон, място за живеене и място за създаване на семейство, а когато инвестираме в имоти ние може да правим по много начини пари от тях но два най-основни начина това са наемите и естествено принудителното увеличение на стойността следствие нашите действия вдигаме стойността на имота, което автоматично довежда до ръст на нетното богатство!

Третото инвестиционно средство това са капиталовите пазари, буквално, ние може да инвестираме в превъзходни компании по всяко време. Може да инвестираме с цел дивидент доходност или както правя аз да купувам подценени компании! А как става този номер? Когато купуваме компании под тяхната справедлива цена! Но, ако това ви се вижда сложно или нямате време тогава бих съветвал да се насочите към пасивното инвестиране да очаквате около процентна годишна възвращаемост на вашите и пари!

А кои са вашите?

Ще очаквам да разбера до коментарите!


Ако искате имате правилната инвестиционна основна и да управлявате по най-добрия начин парите си и те да работят здраво за вас, можете да видите моите програми и продукти:


✅Практически курс: Намиране на справедливата цена на една 📈компания

✅Наръчник: Как да изградим 💵машина за пари от ETF-и?

✅Практически курс: Намиране на инвестиционната стойност на 🏠имота

✅Книга: От 0 до 1000 лв. на месец: пасивни доходи от инвестиции в 🏡имоти

БЕЗПЛАТНА 15 Минутна финансова консултация

*Информацията, която предоставям в статиите и видеата, не трябва да се счита за взимане на инвестиционно решение. Направете свое проучване и вземете информирано решение за вашите пари.

0 0 votes
Article Rating
Сподели с приятели :)
Написано от:
Александър Дяков

Казвам се Александър Дяков, и моята страст е света на финансите и инвестициите. Аз съм инвеститор в стойност и имам над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализирам в бизнес и инвестиционното оценяване.

Виж всички статии
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Написано от: Александър Дяков
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x