Твоята лична
НЕтипична финансова консултация 
с мен 

Александър Дяков


Здравей!


Казвам се Александър Дяков и това е страницата на моите НЕтипични финансови консултации.


Искам първо да те поздравя, защото щом си тук, значи със сигурност ще намериш това, което търсиш!


Хората са казали: „Който търси, намира!“.


Умело ли управляваш парите си?


Успяваш ли да увеличаваш доходите си, докато държиш разходите под контрол? Следиш ли финансите си? Вървиш ли по начертания месечен бюджет или в началото на всеки месец си казваш „Този път ще устискам до края“? Може би, вече имаш достатъчно спестени пари, но се чудиш какво да ги правиш? А дали, вече не е назрял момента, в който да отправиш поглед към мултиплициране на твоите пари? Наясно си, че има редица инвестиционни алтернативи, освен банков депозит при почти нулеви лихви, но за жалост не знаеш как да ги оцениш? Търсиш ли начин, по който да изградиш солидно финансово бъдеще? Искаш ли да спреш да разменяш времето си за пари, но да направиш така парите да работят за теб? Искаш ли да имаш повече време, време което да го отделиш за важните в живота си? Имаш високи финансови цели, но не знаеш по кой път да поемеш, за да ги осъществиш?


Сигурен съм, че имаш много въпроси останали без отговор, но вярвам, че с моя помощ ще намериш не само техните отговори, но и ще разполагаш с нещо повече. Ще разполагаш с най-оптималните решения, които ще бъдат изцяло базирани на твоите лични възможности. Също така, ще разполагаш и с моята подкрепа, за да осъществиш своите цели.


А защо това са НЕтипични финансови консултации?


Кога за последно използва услугите на консултант, който е активен трейдър и инвеститор с над 11 годишен опит, но също така консултант, който е и онлайн предприемач, чиято страст е света на финансите?


Труден въпрос, нали?


Ако все още търсиш такъв консултант, трябва да спреш на секундата, защото вече го намери - това съм точно аз!

Нека ти дам 3 основни причини, защо моите консултации са НЕтипични!


Опит Има 3 основни фази в управлението на парите ни, като имам опит във всяка една отделна. Фазите свързани с нашите пари са: увеличение, запазване и мултиплициране.


Любим начин за повече доходи е предприемачеството, но има десетки различни начини, с чиято помощ ще се случи това увеличение. Много хора мислят, че повечето доходи са решението на техните проблеми, но това е заблуда!


Ако нямаш контрол на своите разходи, то никога няма да имаш достатъчно доходи – винаги ще ти трябват още! Ключът, за запазването на нашите пари се крие, както в умелото управление на нашите разходи, така и в увеличението на нашите доходи. А защо да правим всичко това? Просто е! За да можем да мултиплицираме парите си, имаме нужда от спестени пари, т.е. от гориво за нашите инвестиции.


Мултиплицирането на парите е моментът, в който ние променяме правилата на играта! Парите започват да работят вместо нас – спираме да тъгуваме време срещу пари. От момента, в който навлязох в света на финансовите пазари, средата на 2006 година, не спирам да трупам нови знания и опит, с които да мултиплицирам парите си. Аз съм активен професионален трейдър и инвеститор, който има широк опит с редица инвестиционни продукти. На базата на този опит, ще разполагаш с най-добрите решения, за да позволиш на парите си, да работят за теб.


Менторинг  Да, със сигурност ще получиш яснота, ще се сдобиеш с нужната информация и ще получиш нужните отговори и решения, но какво от това?

Трябва да действаш!


Имаш нужда от знания, но имаш много по-голяма нужда да приложиш тези знания – знание, което не е приложено, е просто един неосъществен потенциал!


Ефективното управление на пари е процес, т.е. трябва успешно да преминаваш от една фаза в друга. За да успееш да преминеш от една фаза в друга, ще трябва да трансформираш текущото ниво, на което се намираш.

В консултациите, ще получиш менторинг, за да можеш да приведеш в действие, новопридобитото ти знание. Менторингът е факторът, благодарение, на който ще се случи трансформацията и разгръщането на твоя потенциал.


Независимост  Ще работя само в твой интерес. Какво означава това?


В моите консултации имам една единствена цел - да съм ти от максимална полза, за да ти помогна да постигнеш целите си! За да постигнеш тези цели, няма да ти продавам продукти и решения, от които ще получа комисионна. За сметка на това, ще ти покажа широк спектър от решения, от които ти сам да избереш, кое е най-доброто за теб.


Типичната форма на финансово консултиране е насочена към: избор на застрахователен продукт и избор на взаимен фонд. Няма ли други продукти и решения? Има разбира се, но в повечето случаи, самите консултанти имат базови теоретични знания и не могат да предложат друго решение. За жалост има и консултанти, които са обучени да защитават „вашия интерес“, като продават продукти на точно определени компании – получавайки, голяма комисионна за всяка продажба.


Няма да получа пари от 3-та страна, за решение, което съм ти предложил, а това е от максимална полза за теб – ще вземеш най-обективното решение, с което ще постигнеш целите си!


Моето заплащане е следствие само и единственото от стойността, която предоставям към теб, a това е голям стимул да бъда максимално обективен и полезен за теб!


Ако си готов за моите НЕтипични консултации, нека ти покажа за какво можем да си говорим.

Какво предлагам?


Предлагам яснота, за да вземеш правилните финансови решения. Решения свързани с твоите доходи, разходи, спестявания, бюджет, защитни и инвестиционни продукти, както и още много други решения.


Няма еднакви решения за всички, за това изключително вярвам в индивидуалния подход. Какво означава това? Решенията, които търсиш, ще бъдат изцяло подравнени спрямо твоите индивидуални предпочитания, изисквания, възможности и потенциал. Индивидуалният подход е моята гаранция към теб, че ще получиш максимална стойност в консултациите ми!

Назря ли времето за твоите пари? Готов ли си своя индивидуален инвестиционен портфейл?

Ако си поставяш високи цели, то със сигурност умелото управление на твоите пари, ще фигурира в списъка ти. Вярвам, че ефективното управление на парите, зависи от нас самите. Ние сами трябва да контролираме този процес, а не да делегираме, друг да се грижи за него.


Без значение дали си поставил малка или голяма цел ще имаш нужда от някой, който да върви заедно до теб – имаш нужда от менторинг.


Предлагам менторинг, с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки, за да постигнеш своите цели и да увеличиш потенциала си!

Резултатът от моите консултации е списък с отговори, решения и план за действие!


Готов ли си за моя менторинг?

Професионалист съм в това, което правя, но все още не мога да измина процеса вместо теб. Ще имам и нужда от твоето съдействие - сам трябва да искаш промяната и да си готов да работиш за нея!


За да съм ти максимално полезен, то трябва да знам точно над какво искаш да работим. Ако не си сигурен точно къде са твоите проблеми, то моля те бъди подготвен (подготви си всички въпроси, за които искаш да говорим).

Как се провеждат консултациите?


Една консултация има продължителност от 60 минути и ще се провеждат онлайн, по Skype, Viber или телефон.


След консултацията, очаквам да приложиш всичко веднага в действие, защото колкото повече отлагаш толкова по-бързо намалява нейното влияние.Еднократна сесия

Перфектна опция, ако имаш конкретен казус, въпроси или питанки


199 лв 


Какво включва?

 • 1 сесия от 60 минути
 • Ще получиш яснота за въпроси свързани с увеличаване на доходи, оптимизиране на разходи, ръст на спестяване и/или инвестиране на пари.
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype

Пакет "Инвестиции"

Перфектна опция, ако искаш парите да работят за теб, но все още не можеш да изградиш инвестиционен портфейл


499 лв 


Какво включва?

 • 2 сесии от 60 минути
 • Ще  изградим инвестиционен портфейл, който да бъде изцяло базиран на твоите изисквания за риск и  доходност
 • Детайлно ще обсъдим нещата свързани с твоите финанси, за да изградим максимално ефективен порфейл, с който да постигнеш финансовите си цели. 
 • Портфейла ще бъде пасивен, т.е. няма да се налага да влагаш много време, за да го управляваш.
 • Ще получиш файл, в който ще бъде описана цялата структура на твоя портфейл. Ще изговорим всеки един компонент от портфейла ти. 
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype

Пакет "Менторинг"

Перфектна опция, ако искаш ефективно да работиш по своето финансово развитие и да постигаш все по-високите си цели


899 лв 


Какво включва?

 • 6 сесии от 60 минути, в рамките на 6 месеца
 • Предлагам менторинг, с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки, за да постигнеш своите цели и да увеличиш потенциала си!
 • Но може да си говорим за всичко! От изграждането и следването на твоя финансов план, до всякакви финансови въпроси и казуси и естествено инвестиционни възможности.
 • Ти решаваш как ще съм ти най-полезен!
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype


Последни думи ...


Предполагам, че вече си забелязал, че искам да работя само с хора, които търсят промяната и са готови да платят нейната цена.


Не работя с всеки, защото не искам, а и не мога да променям хората насила.


Напълно осъзнавам, че не мога да знам всичко. Ако се случи да не съм подготвен в даден аспект, ще ти призная директно, като ще направя всичко по силите си, да го науча и усвоя, за да мога да ти бъда от максимална полза.

Неслучайно изискванията ми са толкова високи.


Ако си готов за промяна, то заяви своята НЕтипична финансова консултация, Пакет "Инвестици" или Пакет "Менторинг".