Финансови консултации и менторинг

с мен Александър Дяков

 • Получи така търсената от теб финансова яснота
 • Получи конкретна и приложна информация
 • Ефективно управлявай финансите си
 • Накарай парите да работят за теб
 • Изгради правилните навици и мисловна нагласа
 • Постигни целите си
 • Увеличи богатството си
 • ... още много други неща

Здравей!


Казвам се Александър Дяков и това е страницата на моите НЕтипични финансови консултации и менторинг.


Ето малко информация за мен:


Аз съм онлайн предприемач и инвеститор в стойност.


Създал съм компания, която е специализирана в:
✅ Бизнес/инвестиционен анализ и оценка
✅ Финансово и инвестиционно консултиране
✅ Инвестиционно проучване
✅ Структуриране на портфолио
✅ Финансово обучение и наставничество

💎Консултирам лица с висока нетна стойност (HNWI) и бизнеси в областта на - Ecommerce, IT, недвижими имоти и инвестиции.

Съосновател съм и бивш финансов директор на публична компания, Инфинити Капитал АД, (листната на пазара BEAM) за инвестиции в недвижими имоти - с пилотен проект от над 10 милиона лева.


Това е за мен ... но искам първо да те поздравя, защото щом си тук, значи със сигурност ще намериш това, което търсиш!


Хората са казали: „Който търси, намира!“.


Умело ли управляваш парите си?


Успяваш ли да увеличаваш доходите си, докато държиш разходите под контрол? Следиш ли финансите си? Вървиш ли по начертания месечен бюджет или в началото на всеки месец си казваш „Този път ще устискам до края“? Може би, вече имаш достатъчно спестени пари, но се чудиш какво да ги правиш? А дали, вече не е назрял момента, в който да отправиш поглед към мултиплициране на твоите пари? Наясно си, че има редица инвестиционни алтернативи, освен банков депозит при почти нулеви лихви, но за жалост не знаеш как да ги оцениш? Търсиш ли начин, по който да изградиш солидно финансово бъдеще? Искаш ли да спреш да разменяш времето си за пари, но да направиш така парите да работят за теб? Искаш ли да имаш повече време, време което да го отделиш за важните в живота си? Имаш високи финансови цели, но не знаеш по кой път да поемеш, за да ги осъществиш?


Сигурен съм, че имаш много въпроси останали без отговор, но вярвам, че с моя помощ ще намериш не само техните отговори, но и ще разполагаш с нещо повече. Ще разполагаш с най-оптималните решения, които ще бъдат изцяло базирани на твоите лични възможности. Също така, ще разполагаш и с моята подкрепа, за да осъществиш своите цели.


А защо да избереш моите услуги?


Кога за последно използва услугите на консултант, с над 15 годишен опит, като активен инвеститор в широк спектър от финансови и реални активи, който специализира в бизнес и инвестиционния анализ и оценки. Но също така консултант, който е и онлайн предприемач, чиято страст е света на финансите и инвестициите?


Труден въпрос, нали?


Ако все още търсиш такъв консултант, трябва да спреш на секундата, защото вече го намери - това съм точно аз!

Нека ти дам 3 основни причини, защо моите консултации са НЕтипични!


Опит - Има 3 основни фази в управлението на парите, като имам опит във всяка една отделна фаза. Фазите свързани с нашите пари са: увеличение, запазване и мултиплициране.


Любим начин за повече доходи е предприемачеството, но има десетки различни начини, с чиято помощ ще се случи това увеличение. Много хора мислят, че повечето доходи са решението на техните проблеми, но това е заблуда!


Ако нямаш контрол на своите разходи, то никога няма да имаш достатъчно доходи – винаги ще ти трябват още! Ключът, за запазването на нашите пари се крие, както в умелото управление на нашите разходи, така и в увеличението на нашите доходи.


А защо да правим всичко това? Просто е! За да можем да мултиплицираме парите си, имаме нужда от спестени пари, т.е. от гориво за нашите инвестиции.


Мултиплицирането на парите е моментът, в който ние променяме правилата на играта! Парите започват да работят вместо нас – спираме да тъгуваме време срещу пари.


От момента, в който навлязох в света на финансовите пазари, средата на 2006 година, не спирам да трупам нови знания и опит, с които да мултиплицирам парите си. Аз съм активен професионален инвеститор, който има широк опит с редица инвестиционни продукти.


На базата на този опит, ще разполагаш с най-добрите решения, за да позволиш на парите си, да работят за теб.


Менторинг 

Да, със сигурност ще получиш яснота, ще се сдобиеш с нужната информация и ще получиш нужните отговори и решения, но какво от това?

Трябва да действаш!


Имаш нужда от знания, но имаш много по-голяма нужда да приложиш тези знания – знание, което не е приложено, е просто един неосъществен потенциал!


Ефективното управление на парите е процес, т.е. трябва успешно да преминаваш от една фаза в друга. За да успееш да преминеш от една фаза в друга, ще трябва да трансформираш текущото ниво, на което се намираш.


В консултациите, ще получиш менторинг, за да можеш да приведеш в действие, новопридобитото ти знание. Менторингът е факторът, благодарение, на който ще се случи трансформацията и разгръщането на твоя потенциал.


Независимост 

Ще работя само в твой интерес. Какво означава това?


В моите консултации имам една единствена цел - да съм ти от максимална полза, за да ти помогна да постигнеш целите си! За да постигнеш тези цели, няма да ти продавам продукти и решения, от които ще получа комисионна. За сметка на това, ще ти покажа широк спектър от решения, от които ти сам да избереш, кое е най-доброто за теб.


Няма да получа пари от 3-та страна, за решение, което съм ти предложил, а това е от максимална полза за теб – ще вземеш най-обективното решение, с което ще постигнеш целите си!


Моето заплащане е следствие само и единственото от стойността, която предоставям към теб, a това е голям стимул да бъда максимално обективен и полезен за теб!


Ако си готов за моите НЕтипични консултации и менторинг, нека ти покажа за какво можем да си говорим.


Какво предлагам?


Предлагам насоки и яснота, за да вземеш правилните финансови решения. Решения свързани с твоите доходи, разходи, спестявания, бюджет, защита, машина за пари, както и още много други решения.


Няма еднакви решения за всички, за това изключително вярвам в индивидуалния подход. Какво означава това? Решенията, които търсиш, ще бъдат изцяло подравнени спрямо твоите индивидуални предпочитания, изисквания, възможности и потенциал. Индивидуалният подход е моята гаранция към теб, че ще получиш максимална стойност в консултациите ми!Предлагам ти солидна основа

 Следствие на моите знания и умения, ще оптимизираме и проектираме личните ти финанси по такъв начин, че да извличаш максимална полза от тях. Но няма как да не минем и с моя опит, който, ако решиш, че ще ти е полезен, то със сигурност ще ти помогне да изградиш правилната основа за изграждане на финансово-инвестиционна култура и начин на мислене ... общия знаменател на успешните хора. Предлагам менторинг, с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки, за да постигнеш своите финансови цели, както и да увеличиш потенциала и богатство си!


Ще работим над проблемните зони в твоите финанси (но не само там) - всичко от ограничаващите ти вярвания до лошите ти навици. Ще изградим правилните финансови навици, които ще ти помогнат да работиш на пълния си потенциал.


Ако си поставяш високи цели, то със сигурност умелото управление на твоите пари, ще фигурира в списъка ти. Вярвам, че ефективното управление на парите, зависи от нас самите. Ние сами трябва да контролираме този процес, а не да делегираме, друг да се грижи за него.


Без значение дали си поставил малка или голяма цел ще имаш нужда от някой, който да върви заедно до теб ... това е менторинг.


Но най-вече предлагам моето време, знания, умения и опит, както списък с отговори, решения и план за действие!Професионалист съм в това, което правя, но все още не мога да измина процеса вместо теб. Ще имам и нужда от твоето съдействие - сам трябва да искаш промяната и да си готов да работиш за нея!


За да съм ти максимално полезен, то трябва да знам точно над какво искаш да работим. Ако не си сигурен точно къде са твоите проблеми, то моля те бъди подготвен (подготви си всички въпроси, за които искаш да говорим).

Как се провеждат консултациите/менторингът?


Една консултация има продължителност от 60 минути и ще се провеждат онлайн, по Skype, Viber или телефон.


След консултацията, очаквам да приложиш всичко веднага в действие, защото колкото повече отлагаш толкова по-бързо намалява нейното влияние.

Какво e мнението на другите за мен:

"

Изключително полезна консултация от Алекс, която ми помогна в момент на COVID-19 да взема важни решения за компанията ни. 

Благодарен съм му за съветите и препоръките!

Никола Минков - serpact.bg

Пакет "Менторинг"

Перфектна опция, ако искаш ефективно да работиш над финансовото си развитие и да постигаш високите си цели


3 479 лева 


Какво включва?

 • 12 сесии от 60 минути, в рамките на 12 месеца
 • Предлагам менторинг, с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки, за да постигнеш своите финансови цели, както и да увеличиш потенциала и богатство си!
 • Ще работим над проблемните зони в твоите финанси (но не само там) - всичко от ограничаващите ти вярвания до лошите ти навици.
 • Ще изградим правилните навици, които ще ти помогнат да работиш на пълния си потенциал.
 • Но може да си говорим за всичко! От всичко от пакет "Основи", до всякакви финансови въпроси, казуси или хипотетични въпроси/ситуации. Но също така и за оценяване на бизнес или инвестиционно възможности или потенциални сделки.
 • Аз ти предоставям моето време, знания, умения и опит, а ти решаваш как ще съм ти най-полезен!
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype

Пакет "Основи"

Чудесен избор, за да положиш правилната основа от знания, за да придобиеш нужните умения и опит в света на финансите и инвестициите


997 лева 


Какво включва?

 • 3 сесии от 60 минути
 • Детайлно ще обсъдим всичко свързано с твоите  финанси, за да видим къде са проблемните места. Ще намерим решения на проблемите. Ще въдворим ред и ще организираме всичко с финансите ти по най-оптималния начин или ...
 • Ще вложим време, за да създадем и да разпишем максимално ефективен стъпков финансов план,който ще ти служи като ориентир за постигането на финансовите ти цели или …
 • Ще положим основните на твоята машина за пари, която разбира се, ще бъде изградена само от онези активи, които отговарят на твоите изисквания за риск и доходност или ...
 • Ще си говорим за изграждането на твоята инвестиционна култура, както и за различните инвестиционни възможности, които те интересуват или ...
 • Искаш да получиш така нужните инструменти, техники, трикове или насоки, с които ефективно да управляваш финансите си ...
 • ... или просто ще погледнем всички онези въпроси/казуси, които те вълнуват от различни гледни точки, за да вземеш максимално информирано решение.
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype

Еднократна сесия

Идеален избор, ако имаш конкретен казус, въпроси или питанки


347 лева 


Какво включва?

 • 1 сесия от 60 минути
 • Ще получиш яснота  за въпроси свързани с увеличаване на доходи, оптимизиране на разходи, ръст на спестяване и/или инвестиране на пари.
 • В удобно за теб време по: Телефон, Viber или Skype

Последни думи ...


Предполагам, че вече си забелязал, че искам да работя само с хора, които търсят промяната и са готови да платят нейната цена.


Не работя с всеки, защото не искам, а и не мога да променям хората насила.


Напълно осъзнавам, че не мога да знам всичко. Ако се случи да не съм подготвен в даден аспект, ще ти призная директно, като ще направя всичко по силите си, да го науча и усвоя, за да мога да ти бъда от максимална полза.

Неслучайно изискванията ми са толкова високи.


Ако си готов за промяна, то заяви своята НЕтипична финансова консултация, Пакет "Основи" или Пакет "Менторинг".


*Съветвам те първо да избереш "Еднократната Сесия", в която ще установим дали имаш нужда от пакет "Основи" или пакет "Менторинг"