Казвам се Александър Дяков, и моята страст е света на финансите и инвестициите. Аз съм инвеститор в стойност и имам над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализирам в бизнес и инвестиционното оценяване.


Фокусът ми е върху предоставянето на максимална обективна информация на моите клиенти, пречупена през различни ъгли, за да да могат да вземат правилните инвестиционни решения, с които да вземат максималния потенциал на парите им.


Аз съм онлайн предприемач и инвеститор в стойност.

Създал съм компания, която е специализирана в:
✅ Бизнес/инвестиционен анализ и оценка
✅ Финансово и инвестиционно консултиране
✅ Инвестиционно проучване
✅ Структуриране на портфолио
✅ Финансово обучение и наставничество

💎Консултирам лица с висока нетна стойност (HNWI) и бизнеси в областта на - Ecommerce, IT, недвижими имоти и инвестиции.

Също така съм съосновател и бивш финансов директор на публична компания, Инфинити Капитал АД, (листната на пазара BEAM) за инвестиции в недвижими имоти - с пилотен проект от над 10 милиона лева.


Моята мисия е да дам максимална стойност на всеки, който иска да се развива и е готов да постигне целите си. В личния си блог споделям моите знания и опит, защото искам да съм заобиколен с високо мотивирани хора, които няма да се спрат пред нищо, за да постигнат най-върховите си цели.


Благодарение на придобития ми опит, предлагам индивидуални финансови консултации и менторинг. Не е нужно да губите време в търсене на „парченцата“ от пъзела, след като мога да ви ги покажа и да ви науча как сами да ги подредите!