Как най-бързо да увеличите 💰парите си с покупка на 🏠имоти?

Най-добрата стратегия за натрупване на пари в недвижими имоти, ако имаме малко капитал, е Fix & Flip, където “Fix” от английски означава ремонт, а “Flip” – продажба.

Това е краткосрочна стратегия, при която от момента на покупката до продажбата притежаваме имота няколко месеца – при по-малките сделки говорим за период от 3 до 6 месеца.

Не купуваме първия срещан имот, а търсим онзи, който е амортизиран, неугледен и често пропускан от повечето купувачи, защото не виждат скритата му стойност. В много случаи такива имоти са подценени, което означава възможност за увеличение на печалбата.

Същността на стратегията е да вложите стойност в имота и така да увеличите крайната му цена. Силата на стратегията се крие в това, че стойността на ремонта е много по-ниска от перцепцията на стойност от страна на купувача.

Може да сте инвестирали 20 000 евро в ремонт, но в очите на бъдещия собственик това може да изглежда като 40-50 хиляди евро или дори повече. Когато купите подценен имот и вложите стойност в него, това се трансформира в директна печалба за вас.

Умелото играене на тази стратегия и въртенето на капитала в оборот в рамките на година може да доведе до завъртане на капитала няколко пъти и до постигане на възвръщаемост от 50 до 100 процента или дори повече.

Считам, че това е може би най-добрата стратегия за натрупване на капитал. Ако искате да научите повече за нея или за други стратегии, препоръчвам да закупите новата ми книга – От 0 до 1000 лв. на месец: пасивни доходи от инвестиции в 🏡имоти


Ако искате имате правилната инвестиционна основна и да управлявате по най-добрия начин парите си и те да работят здраво за вас, можете да видите моите програми и продукти:


✅Практически курс: Намиране на справедливата цена на една 📈компания

✅Наръчник: Как да изградим 💵машина за пари от ETF-и?

✅Практически курс: Намиране на инвестиционната стойност на 🏠имота

✅Книга: От 0 до 1000 лв. на месец: пасивни доходи от инвестиции в 🏡имоти

БЕЗПЛАТНА 15 Минутна финансова консултация

*Информацията, която предоставям в статиите и видеата, не трябва да се счита за взимане на инвестиционно решение. Направете свое проучване и вземете информирано решение за вашите пари.

0 0 votes
Article Rating
Сподели с приятели :)
Написано от:
Александър Дяков

Казвам се Александър Дяков, и моята страст е света на финансите и инвестициите. Аз съм инвеститор в стойност и имам над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализирам в бизнес и инвестиционното оценяване.

Виж всички статии
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Написано от: Александър Дяков
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x