Защо това е най-добрата инвестиция?

Защо най-добрата инвестиция, която може да направим, е в самите себе си? Нека да ви дам следния пример: имате възможността да инвестирате 1 000 лв в S&P 500 или в ново знание и умение.

Ако изберете да инвестирате в S&P 500, може да очаквате около 10 процента на година, защо толкова е историческа средна възвращаемост, която S&P 500 носи на всички инвеститори. Така че, ако инвестирате 1 000 лв, в края на годината ще имате точно 100 лв!

НО какво би станало, ако инвестирате в ново умение? Да кажем курсове, семинари, програми по дигитален маркетинг, продажби, програмиране… няма значение, важното е, че придобивате ново умение, с което ще увеличите стойността в себе си!

А тази стойност ще се трансформира в увеличение на вашите доходи! С колко ли? 1 000 лв., 2 000 лв., 3 000 лв. или много повече на месец.

НО да кажем 1 000 лв. на месец. С други думи, срещу първоначалната инвестиция от 1 000 лв., вие получавате точно 1 000 лв. увеличение на вашите доходи, но почакайте, има още!

Доколкото S&P 500 ще ви докара 100 лв в края на годината, инвестиция във вас самите ще ви докара 1 000 лв., но не еднократно, а всеки месец. Това означава, че в края на годината вие ще имате 12 000 лв. или със 120 пъти повече възвращаемост отколкото инвестицията в S&P 500.

С този бърз пример исках да ви покажа защо в нас самите е най-добрата, поради простата причина, че ние сме най-ценния актив за себе си! Ако искате да инвестирате в ново финансово знание, защо не запишете час за моите 15 минути БЕЗПЛАТНИ консултации, които ви давам точно това! Така че запишете си час за: БЕЗПЛАТНА 15 Минутна финансова консултация


Ако искате имате правилната инвестиционна основна и да управлявате по най-добрия начин парите си и те да работят здраво за вас, можете да видите моите програми и продукти:


✅Практически курс: Намиране на справедливата цена на една 📈компания

✅Наръчник: Как да изградим 💵машина за пари от ETF-и?

✅Практически курс: Намиране на инвестиционната стойност на 🏠имота

✅Книга: От 0 до 1000 лв. на месец: пасивни доходи от инвестиции в 🏡имоти

БЕЗПЛАТНА 15 Минутна финансова консултация

*Информацията, която предоставям в статиите и видеата, не трябва да се счита за взимане на инвестиционно решение. Направете свое проучване и вземете информирано решение за вашите пари.

0 0 votes
Article Rating
Сподели с приятели :)
Написано от:
Александър Дяков

Казвам се Александър Дяков, и моята страст е света на финансите и инвестициите. Аз съм инвеститор в стойност и имам над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализирам в бизнес и инвестиционното оценяване.

Виж всички статии
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Написано от: Александър Дяков
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x