Лятна компилация [4 в 1] на специална цена!

Създал съм стойностна компилация, която включва:

  • Курс - Основи на инвестирането на капиталовите пазари;
  • Курс - Намиране на справедливата цена на една компания;
  • Курс - Намиране на инвестиционната стойност на имота;
  • Едночасова финансово-инвестиционна консултация.

Вземи най-стойностната ми компилация на цената от 1 320 лева  597 лева.

*До края остават точно:

  0  0
Дни
:
 
  0  0
Часове
:
 
  0  0
Минути
:
 
  0  0
Секунди

Изтърва възможността:

30 дни гаранция за възстановяване на парите.

Здравей, казвам се Александър Дяков и моята страст са финансите и инвестициите.


Аз съм инвеститор в стойност и имам над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализирам в бизнес и инвестиционното оценяване.


Аз съм онлайн предприемач, инвеститор в стойност, финансов консултант и ментор – провел съм над 500 консултантски часове.


От 2006 до 2017 година се занимавах с активен трейдинг. Основните пазари на моята дейност бяха: Валутен пазар; Капиталови – NYSE, NASDAQ, Euronext, Deutsche Börse, LSE и БФБ; Дериватни – фючърси и опции.

Съосновател съм на публичната компания (листната на пазара BEAM, БФБ) Инфинити Капитал АД - инвестиционна компания с фокус недвижими имоти, която специализира в жилищния сегмент.

От 2014 година навлязох в света на инвестициите в недвижимите имоти. През годините натрупах реален опит в инвестиционното оценяване на всякакъв калибър инвестиционни възможности и сделки - от няколко десетки хиляди лева до десетки милиони лева.

Запознай се с моите курсове и услуги:

Намиране на Инвестиционната Стойност на Имота

Намиране на Инвестиционната Стойност на Имота Курс

Финансови консултации и Менторинг

Основи на Инвестирането на Капиталовите Пазари

Основи на Инвестирането на Капиталовите Пазари Курс

Намиране на Справедливата Стойност на Компанията

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Кога започва курсът?

Когато ти прецениш! Не забравяй, че това е онлайн курс, до който имаш доживотен достъп. Можеш да започнеш курса, в момента, в който инвестираш в него. Ако си възпрепятстван и не можеш да се докоснеш до знанието в него, то можеш започнеш няколко дни или седмици по-късно. Реално погледнато, може да започнеш, когато си пожелаеш.

Най-хубавото на курсa е, че ще имаш достъп до него … по всяко време. С други думи, ще преминаваш през отделните уроци и модули, спрямо твоето темпо.

Колко е продължителността на курса?

Курсът е онлайн и представлява систематизирано видео обучение с продължителност в рамките на 9 часа, което е структурирано в 21 отделни урока. 

В него съм систематизирал всичките си знания и дългогодишен опит, за да изградя максимално информативно съдържание за теб. Изключително ценя твоето време, затова няма да има нищо излишно, т.е. ще получиш максимално голяма стойност за отделеното ти време. Благодарение на курса, ще си спестиш месеци или години в изграждане на своята инвестиционна основа!

Ще имам ли достъп до затворената група?

Всеки закупил курса ще има достъп до затворена група, в която може да задава всякакви въпроси, да споделя информация и инвестиционни възможности. В групата членуват над 100 активни инвеститори в стойност.

Нужна ли е предварителна подготовка или знания?

Курсът е подходящ за вече навлезлите в света на инвестициите и напреднали активни инвеститори. Нужно е само да разполагаш с време и методично да преминаваш през отделните уроци и модули.

Ще мога ли да разчитам на помощ?

Разбира се! Но съм убеден, че няма да ти се налага, защото при изграждането на курса целях да отговоря на максимално много въпроси. Въпроси, които със сигурност ще се питаш.

С всеки изминат урок, материалът ще става все по-ясен и разбираем. Ще се избистри и всичко ще става много по–лесно за разбиране. Точно за това считам, че ще можеш сам да преминеш през курса. Но, ако случайно имаш каквито и да е въпроси, аз съм на среща – можеш да разчиташ на персонална помощ от мен. 

Как се извършва плащането?

Плащането се извършва чрез картово плащане, чрез системата на Stripe или по банков път – чрез плащане по номер на поръчка. След регистрация имаш 5 дни, в които плащането трябва да се извърши, в противен случай твоята поръчка ще бъде анулирана.

След като получа плащнето, в рамките на няколко часа ще имаш достъп до курса.

Издавате ли фактура?

Да. Ако искаш фактурата да е на фирма, трябва да въведеш данните ѝ коректно по време на регистрационния процес.

С какво се различава този курс от останалите?

Това е уникален курс, който детайлно разглежда процеса за намиране на справедливата цена на една компания. В курса показвам моя индивидуален подход, който гарантирано постига резултати - след като преминеш през курса, ще можеш да достигнеш до справедливата цена на една компания.

Какво e мнението на другите за мен:

"

Изключително полезна консултация от Алекс, която ми помогна в момент на COVID-19 да взема важни решения за компанията ни. 

Благодарен съм му за съветите и препоръките!

Никола Минков - serpact.bg